Várható megjelenések – December

13:50

Még karácsony előtt érkeznek  újabb fantasztikus könyvek. Még nem késő hozzáírni a karácsonyi kívánságlistához!



K. Bromberg : Vágy

Mi történik, ha foggal-körömmel kell harcolnod azért, hogy megtartsd az életedbe váratlanul berobbant igazit? 
Colton elrabolta a szívemet. Nem akarta, és bizton állíthatom, hogy én sem, de így alakult. Betoppant az életembe, és rég halottnak hitt érzéseket gyújtott bennem lángra. Olyan vágyat ébresztett bennem, amelynek a létezéséről eddig fogalmam sem volt. 
Rylee egyenesen a tárolóból toppant be az életembe. Úgy érzem, hogy sose leszek már ugyanaz, aki voltam. Rylee szemtanúja volt annak, ahogy a bennem élő sötétség időnként a felszínre tör, mégsem tágít mellőlem. Harcol értem. Kétség sem fér hozzá, hogy ő egy szent, én pedig a bűnös. 
HOGY LEHET, HOGY PONT AZ A SORSFORDÍTÓ ÉJSZAKA – AMIT EGYIKÜNK SEM AKART – AD ERŐT AHHOZ, HOGY MINDENÁRON KÜZDJÜNK A MÁSIKÉRT? 
HAJT MINKET A SZÜKSÉG, A TESTÜNK IZZIK A VÁGYTÓL, DE ELÉG EZ AHHOZ, AMIT ÚGY HÍVNAK: SZERELEM?

december 15.


Katie McGarry : Breaking ​the Rules – Szabályszegők
Amikor ​a frissen érettségizett Echo Emerson nyári autós túrára indul a fiújával, szeretne kikapcsolódni, egy időre elfelejteni, hogy ő mitől annyira… más, mint a többiek. A kiruccanás során királyabbnál királyabb látnivalók várják, plusz az útba eső galériákban árulhatja az alkotásait. Na persze mindezt übereli, hogy majdnem három teljes hónapot kettesben tölthet Noah Hutchinsszal, a dögös, agyas, hányatott lelkű sráccal, aki mindig megérti őt. Echo és Noah mindent megosztanak egymással – kivéve egyvalamit, amire Echo egyelőre nem bírja rászánni magát.
Csakhogy amikor lidércnyomásainak okozója újból megjelenik az életében, a lánynak komoly döntéseket kell meghoznia, ráadásul legfőbb ideje, hogy rájöjjön, mit is akar igazából. Mindeközben a nevelőszülőknél felnőtt Noah még élő rokonai után folytatott kutatása arra kényszeríti őket, hogy szembenézzenek az élet, a szerelem és saját egyéniségük nyomasztó igazságaival.
Most, hogy már csak egy hét maradt hátra az egyetemi orientáció, a diákmunka és a nagybetűs élet kezdetéig, Echónak dűlőre kell jutnia magával: vajon Noah nem csak egy izgalmas rosszfiú, és ez az egész nem csak egy felelőtlen kaland, amitől mindenki óva intette? A fantasztikus túra utolsó állomásán nagyon is komolyra fordul a történet.
december 15.

Ashley Carrigan : Ikrek ​hava

Skylar, a fiatal, menő belsőépítész a barátnőivel töltött görbe este után hazafelé tart, amikor megtámadják. Az életét egy különös csavargó menti meg. Skylar elhatározza, hogy valamiképpen meghálálja a bátor fellépést. 
Azonban Jim, a Közel-Keletről visszatért veterán elutasítja a segítséget, és mindent megtesz, hogy a lányt elriassza magától. 
Skylar nem adja fel, és ahogy egyre több időt tölt a férfival, már egyikük sem képes figyelmen kívül hagyni a közöttük felszikrázó szenvedélyt. 
Ám Jim nem ígér többet néhány forró éjszakánál. Skylar nem elégszik meg a könnyed kalanddal, és amikor megjelenik az életében a jóképű és gáláns Karl, bizakodva veti bele magát a kapcsolatba. De bármennyire is igyekszik elfelejteni Jimet, az nem várt módon bukkan fel újra az életében. 
Kockáztassa Skylar a szívét, amikor tudja, hogy a férfi végül összetörné? 
Vajon Jim sötét múltja örökre közéjük áll, vagy a vad összecsapásaikból mégis fakadhat szenvedélyes szerelem?

december 15.


A. Meredith Walters : Light ​in the Shadows – Fény az éjszakában 
Hogyan ​tovább, amikor úgy érzed, vége az életednek?
Maggie sosem hitte, hogy újra látja Clayt. Ezért inkább igyekszik újra összerakni régi életének darabjait, még ha úgy is érzi, nem bízhat meg senkiben. Megpróbál továbblépni, előre, ahogy Clay kívánta.
Clay nem képes elfelejteni Maggie-t, bár erőszakkal elszakította magát tőle, hogy megkaphassa a segítséget, amire mindennél jobban szüksége van. És most gyógyul… apránként. De a szíve még mindig a lányé, akinek az életét köszönheti.
Amikor egy váratlan tragédia újra egymás mellé sodorja a fiatalokat, többé semmi nem olyan, mint azelőtt. Csakhogy vannak dolgok, amik sosem változnak. Lehetséges átformálni a sötétséget, ami kis híján elnyelte őket, és elérni végre, amire mindketten vágynak? Létezik vajon a boldogság két ember számára, akik ennyit küzdöttek már, csak hogy együtt legyenek? Vagy a félelem és a démonaik örökre elszakítják őket egymástól?
A szerelem attól különleges, hogy ha szinte bele is halna az ember, mégis képes begyógyítani a sebeket. És az éjszaka mélyén mindig ott ragyog a fény.
december 15.
Hidasi Judit : Gondolatmappa 

Ajándék neked, aki úton vagy az önszeretet felé
Le ​lehet lassítani ekkora zajban? Meg tudjuk hallani a gondolatainkat, amelyek tisztán szólnak hozzánk?
Képesek vagyunk megtalálni az utat az igazi énünkhöz?
Ebben a könyvben ezzel próbálkozunk meg.
Mappákba rendezzük az érzéseinket, hogy jobban átlássuk kik is vagyunk, merre is tartunk.
Gondolatokat olvashatsz a szerelemről, inspirálódhatsz minden nap, erőt meríthetsz a szavakból, amelyek benned visszhangzanak tovább.
Ebben a könyvben új barátra lelsz, akihez mindig fordulhatsz ha egyedül érzed magad, ha csalódott vagy, vagy éppen támogatásra van szükséged.
Nyisd ki a mappát, lehet, hogy válaszra lelsz!
Hidasi Judit író, újságíró a GoodStuff magazin főszerkesztője, a gondolatmappa sorozat megálmodója, ami már az ötödik könyve. Korábbi Április út című regénye Szlovákiában érettségi tétel. Facebook oldalán több ezren olvassák naponta a következő gondolatmappát.
Több, mint húsz éve van jelen az újságírás és a média világában, folyamatosan publikál, és dolgozik az elektronikus média különböző terültein is. A femina.hu oldalnál rovatvezető, a Cosmopolitan Magazinnál pedig vezető szerkesztői posztig vitte. Cikkei olvashatóak voltak a Glamour Magazinban, a Hamu és Gyémánt Magazinban, de dolgozott az nlc.hu és a novagyok.hu portálnak is.
december 04.

Rona Fire : Vörös ​glória
A külföldön élő Szabina körül minden megváltozik, amikor az orvosok közlik vele, hogy nem lehet gyermeke. Visszatér Magyarországra, és bár jövője teljesen bizonytalan, hamarosan mégis újra összerakja széttört élete darabkáit.
Albérlőtársa unszolására belekóstol a pénzért vett szex titkokkal övezett világába. Szabina szemén át az olvasó is megtapasztalhatja, milyen kemény szabályok és váratlan események hálózzák be egy örömlány mindennapi életét.
Vajon meddig lehet ezt a munkát végezni?
A fiatal lány megmutatja, hogy lehet egy ilyen megvetett foglalkozásból kihozni valami jót, valami többet. Céltudatossága elnyeri jutalmát és bár nehéz terhet hordoz magával, és rögös utat kell bejárnia, de végül a szerelem is rátalál.
Rona Fire újabb, saját élettapasztalatán alapuló története bepillantást enged a szextündérek világába, olyan titkokat fedve fel, melyekkel megváltoztatja az emberek gondolkodásmódját erről a munkáról.
december 04.


Hanya Yanagihara : Egy ​kis élet 

A Keserédes élet négy főiskolai csoporttárssal ismertet meg minket – akik megtörtek, csupán sodródnak az életben, és egyedül a köztük lévő barátság és ambícióik segítik őket előre –, akik siker és hírnél reményében New Yorkba költöznek. Függőséggel, sikerrel és büszkeséggel árnyalt kapcsolatuk az eltelő évtizedek alatt sokszor próbára kerül, de az elkötelezett, briliáns és rejtélyes Jude-nak köszönhetően, aki elképzelhetetlen gyermekkori traumák túlélője, mindvégig összetartanak. Ez a könyv a férfiak közti szoros kötelék és a szeretet mérhetetlen erejének dicsőítése, amely megmutatja, hogy az, milyen családba születünk és hogy milyet hozunk létre magunknak, mindent meghatároz.

december 06.










Wendy Holden : Túlélőnek ​születtünk 
Auschwitz gyermekei
A történet az 1940-es években, Kelet-Európában játszódik. Az olvasók három nő sorsát követhetik nyomon. Mindhárman úgy gondolják gyermeket várnak, de elszakítják őket férjeiktől, mielőtt biztossá válna. Rachelt Auschwitzba küldik, de nem tudja, hogy a férjét lelőtték. Priska és a szerelme együtt utaznak oda, de azonnal szétválasztják őket. A szintén Auschwitzba került Anka hiába reméli, hogy viszontláthatja a férjét. Miután családjuk többi tagját elgázosították, a három fiatalasszony eltökéli, hogy ragaszkodnak ahhoz, ami megmaradt nekik: életükhöz és születendő gyermekükhöz. Miután eltitkolták állapotukat a hírhedt náci orvos, Josef Mengele elől, dolgoztatják, és majdnem halálra éheztetik őket, mindennapos rettegésben élnek, hogy állapotukat felfedezi az SS. Mindannyian azt hiszik, hogy meg fognak halni, de aztán csoda történik.

december 06.







Jennifer Niven : Veled ​teljes a világ 

Libby Strout Amerika legdagibb tinije. Édesanyja hirtelen halála után kezdett el hízni a négy fal között. Most mégis ki kíván merészkedni az emberek közé, suliba járni, hogy kipróbáljon minden, az élet kínálta lehetőséget. Jack Masselinnek van egy titka: nem ismeri fel az arcokat. Igyekszik a menő srác látszatát kelteni, egészen addig, amíg nem találkozik Libby-vel. Ők ketten belekeverednek egy kegyetlen gimnazista játékba, aminek közös büntetés lerovása és lelki tanácsadás a következménye. A két fiatal először haragszik egymásra, majd minél több időt töltenek együtt, annál kevésbé érzik egyedül magukat. Fokozatosan elmélyülő szerelmük egész világukat megváltoztatja.

december 06.










Lucy Foley : A ​meghívó 
Nyári ígéret
A ravaszul romantikus, intelligens szerelmi történet szálai a mesés olasz Riviérán bonyolódnak egymásba: karizmatikus sztárok keverednek a római arisztokrata elittel, s miközben egy furán induló love storyba csöppen az ifjú angol újságíró, veszélyes titkokra jön rá. Róma, 1953: Hal, a pénztelen fiatalember, aki utazási magazinokba ír a háború utáni stagnálás idején, saját múltja elől menekül az Örök Városba. Amikor találkozik a rejtélyesen szépséges Stellával, egyben a turisták elől elzárt kastélyok világába is emelkedik – legalábbis egy pillanatra. A fiatalok más-más világból jönnek, de Hal nem tud ellenállni a vonzásnak, amely akkor teljesedik ki, amikor útban egy filmforgatásra, sztárok és arisztokraták gyűlnek össze a különc olasz grófnő luxusyachtján.

december 06.








Krystal Sutherland : A ​szerelem kémiája

Henry Page még sohasem volt szerelmes. Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője. Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú azonnal tudja, hogy minden meg fog változni. Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy beleszeret a lányba. Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ez mégsem egy átlagos szerelmes történet.

december 06.





Szaszkó Gabriella : Beszélj ​hozzám

Amy ​Forester élete nem könnyű; úgy tűnik, senki sem érti meg tetteinek mozgatórugóit. Amy a híres íróval, David Penningtonnal él párkapcsolatban. A férfi nem olyan régen publikálta gyerekkori memoárját, amiből ország-világ számára kiderül, hogy Amy korábban az író bátyjával, Chrisszel járt jegyben. David bátyja öngyilkossága után határozza el, hogy megosztja mindenkivel gyermekkora borzalmait, alkoholista édesanyjuk bántalmazásait és zűrös kapcsolatát Amyvel. Amy a rágalmazások után dönt úgy, hogy megírja a saját történetét, és elmélyed a múlt eseményeiben. Emlékeit a Pennington fiúkról egészen a megismerkedésüktől kezdi, majd elmeséli Chrisszel való kapcsolatát, és azt, hogy milyen is volt egy súlyosan önbántalmazó fiú és drogfüggő testvére mellett élni. Bár az írás ad némi megkönnyebbülést neki, de a visszaemlékezés és Chris halálának közelgő évfordulója feltépi a fájó sebeket. Vajon sikerül majd Amynek a felszín felett tartania Davidet? Túlélheti szerelmük a próbatételt? Egyáltalán lehetséges egy elvesztett személy árnyékában felépíteni egy párkapcsolatot?

december 06.


You Might Also Like

0 megjegyzés