Top 5 Book Boyfriends #1

22:15

Feltettem a kérdést a női olvasók körében, hogy ők kit tartanak a tökéletes könyves pasiknak. Nagyon sok és sokféle válasz érkezett. 

Gondolom nagyon sokan beleszerettek már egy könyves karakterbe. Nincs ezen mit csodálkozni, hiszen az írók és írónők elsődleges célja megteremteni egy olyan férfit, aki mellett nem mehet el szó nélkül egyetlen női olvasó sem.


Azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, nem könnyű felállítani egy sorrendet. Elsősorban azért is, mert minden egyes elolvasott könyv után ott van egy pasi, akit nem lehet nem imádni. Legyenek gonoszak, kedvesek, veszélyesek, vagy a megmentők, az az egy biztos, hogy mi hölgyek valamilyen úton-módon beleszeretünk ezekbe a férfi karakterekbe.

                       ˜  ̊  ˜
Az erotikus könyvek nagyon nagy teret nyertek az utóbbi időben, egyes könyvekben mindig fellehető valamilyen mennyiségben az erotika. A szürke ötven árnyalatát követően, olyan mennyiségben jelentetek meg ezek a könyvek, hogy nem is tudtuk hova kapjuk a fejünket. Ezért sem olyan egyszerű a döntés. Egyet viszont elárulhatok Christian Grey sajnos ebben a játszmában alulmaradt, ugyanis itt én dominálok!!

1.Gideon Cross

Számomra ő ezerszer érdekesebb karakter, mint Grey. Talán azért mert, van benne egy kis veszély, titkokat hordozz amellett, hogy elképesztően szexi és „kívánatos”- Úgy gondolom Sylvia Day tökéletes ellenfelet hozott létre.

Lélegzetelállító arcát hollófekete haj keretezte. Arcberendezése szobrász vésőjére kívánkozott: határozott metszésű száj, egyenes orr, átható kék szempár. Pompás. A kék szem kissé összeszűkült, de az arc rutinosan kifejezéstelen maradt. Az inge és az öltönye fekete volt ugyan, a nyakkendője azonban tökéletesen illett világító íriszéhez. A hangja sima és kulturált volt, némi reszelős éllel, amitől kellemesen összerándult a gyomrom. A szexet juttatta eszembe. A fantasztikus szexet. Nemcsak gyönyörű volt, hanem egyszerűen… lenyűgöző. Az a fajta fickó
volt, akinek láttán a nők a blúzukkal együtt a gátlásaikat is szíves-örömest levetették. 

 „Az emberek túljutnak a szerelmen. Tudnak élni nélküle, tovább tudnak lépni. A szerelmet el lehet veszíteni, és újra megtalálni. De nálam nem ez a helyzet. Én nem élnélek túl Eva. (…) 
– A megszállottad vagyok, angyalka. Függő lettem tőled. Te vagy minden, amit valaha akartam, amire valaha is szükségem volt, amiről valaha is álmodtam. Te vagy 
minden. Tőled élek és lélegzem. Neked. (…) 
– Mikor reggel felkelek, csak azért tudok szembenézni a világgal, mert te is ott vagy benne. (…) A világ miattad olyan értelmet nyert, mint korábban soha. Most már van benne helyem, melletted.”

2.      Drew Evens

Egyszerűen imádom Drew karakterét. Emma Chase azzal, hogy az ő szemszögéből írta meg a Behálózva sorozat első részét tökéleteset alkot. Hiszen kapunk egy ironikus hangvételt, egy jókora egóval megáldott pasit, aki nem fél kimondani a véleményét,a gondolatai csak a nőkön járnak, és mint mindig ő is ellenállhatatlanul sármos.

Általában nem így nézek ki. Illetve ez nem is én vagyok.A való életben ápolt, tükörsimára borotvált férfi vagyok, akinek már többen mondták, hogy a kétoldalt hátranyalt, fekete hajával veszélyes, de profi benyomást kelt. Az öltönyeimet szabónál csináltatom, a cipőm többe kerül, mint az önök lakbére.

„Hölgyeim, elárulok egy titkot: nem tudunk olvasni a gondolataikban. És hogy őszinte legyek, a magam részéről nem is tudom, hogy akarok-e. Mert a női agy elég ijesztő hely.”

3.      Marcus Sullivan

Marcus személyisége éppen a nagy termete miatt olyan domináló számomra. Egy erős férfi jut róla mindig eszembe, aki bizony mindenben a védelmünkre állna. A személyisége is nagyon megkapó, hiszen már korán vált belőle igazi férfi, nem igazán volt gyermekkora. Imádom benne, hogy tűzbe menne a családjáért. Igen, a legidősebb Sullivan, akiért mindenünket odaadnánk?

Te jó ég, milyen szép ez a férfi! Magas, erős – és ha a széles váll meg a kedves arc nem lenne elég, a vasalt ing és nadrág is kiemeli őt a meglehetősen közönséges tömegből. Ám ő fütyül rá, hogy más, mint a többiek. Sötét haja , az állkapcsa szép formájú, és picit borostás, amitől Nicola hatalmas vágyat érzett, hogy hozzáérintse az ujjait, és érezze a határozottan férfias száj körül a kis tüskéket. Mindazonáltal mégis a sötét, éhes tekintet volt az, amely már első pillantásra megbabonázta. Tudom. De te megéred a kockázatot. Minden kockázatot megérsz.

– Ez most a mi nagy pillanatunk! – Megragadta Marcus kezét, és megszorította. – Biztos vagy benne, hogy készen állsz rá? Hogy ezután már nem a titkos hódolóm leszel? Marcus nem szavakkal válaszolt, hanem a szívére tette a lány kezét, utána pedig odahajolt hozzá, és megcsókolta. – Amíg mellettem vagy, az égvilágon mindenre készen állok.

4.      Damien Stark

Damien a Stark trilógia férfi istensége. A teniszezőből lett az üzleti világ egyik nagybefolyású vezetője. Damien sötét múltja, nyomot hagy az életében. Nehéz megbirkóznia a fájdalmakkal, de ebben lesz segítségére Nikki, aki szintén súlyos lelki sérelmeket hordozz.

Arca kemény vonalakból és szögletekből áll, amelyeket fények és árnyékok faragtak. Ettől egyszerre lesz klasszikus és izgalmasan egyedi. Haja olyan tökéletesen elnyeli a fényt, mint a holló szárnya, de korántsem olyan sima, inkább mintha szél kócolta volna össze. Mintha a tengeren töltötte volna az egész napot. A zilált haj ellentéte, méretre varratott fekete nadrágja és a ropogósra keményített fehér inge az elegancia látszatával ruházza fel.

„– Magamhoz akarlak szorítani. Babusgatni, oltalmazni akarlak. Olyan szorosan magamhoz akarlak ölelni, amíg eggyé nem olvadunk, és el nem tűnök benned. Ágyba akarlak vinni, nézni akarom, ahogy a bőröd borzong az ujjaimtól, a tested felébred az érintésemtől. Csókolni akarlak, úgy el akarlak halmozni a gyönyörrel, hogy ne tudd, hol végződsz te, és hol kezdődök én. Ki akarlak öltöztetni, és emberek, közé akarlak vinni, és mutogatni akarlak téged. te tüzes, ragyogó, gyönyörű asszony. Amit elértem, az összes vállalatom, az összes milliárdom egy nagy semmi hozzád képest.

5.     Jackson Rutledge

Sylvia Day tud férfi karaktereket teremteni. Jax, egyik novellájának a férfi főszereplője. Titokzatos, imádnivaló és őrülten szerelmes egy nőbe, de nem meri mindezt bevallani.  Szerettem a karaktert, mert képes szembeszállni az apja elhatározása ellen és képes meghozni egy fontos döntést a jövőjével kapcsolatban.

Édes istenem, milyen szívdöglesztő volt most is… Fekete haját oldalt és hátul rövidre nyíratta, felül kicsit hosszabbra hagyta. A szeme olyan sötétbarna volt, hogy csaknem feketének tűnt sűrű szempillái mögött, a pillantása pedig könyörtelenül átható. Tényleg úgy láttam egykor, hogy gyöngéd és meleg a tekintete? Biztosan elvarázsoltak érzéki, telt ajkai és az ördögien csábos gödröcskék az arcán. Pedig az égvilágon semmi lágyság nem volt Jackson Rutledge-ben. Rideg és zord volt, mint akit kősziklából faragtak.

„– Nem fogom azt az életet élni, amit ő akar, Gia. Úgy fogok élni, ahogyan neki is kellett volna. Feleségül veszek egy tüneményes lányt egy csodálatos családból, és gondoskodom arról, hogy mindig ilyen tüneményes és boldog legyen, s biztonságban érezze magát. Születik egy-két gyerekünk, és lesz pár kutyánk, és néha együtt sütögetünk a kertben a túlféltő bátyjaival.”

You Might Also Like

0 megjegyzés