Várható megjelenések #6

15:05

Kértétek, hogy akár havonta legyen ilyen bejegyzés. Igyekszem ezt teljesíteni, így most újabb várható megjelenésű könyveket. Áprilisban újabb és újabb könyvekkel gazdagodik a könyves paletta.




Rebecca Chance : Luxus és csók

Amber, a gyógyszerfüggő szupermodell lassan kiöregszik a friss szépségek közül, de tényleg csak a szexipar az egyetlen út a számára? 
Skye egy éjszakai klub egzotikus táncosnője, aki bármilyen feladatot elvállal, csak hogy célt adjon kokainnal felpörgetett életének. 
Joe, a harmincas filmsztár jófiús hírnevét és újabb milliókat ígérő házasságát csak a szexfüggősége veszélyezteti. 
Petal, a világhírű rockzenész elkényeztetett lánya meg van győződve arról, hogy szupersztár lesz belőle, s bárkin átgázol céljai elérése érdekében. 

Vajon a 30 napos luxus elvonókúra alatt meg tudnak szabadulni függőségüktől, s képesek a saját kezükbe venni sorsuk irányítását?
április 28.

Cecelia Ahern : A Vétkes #1

A skarlát betű és A beavatott izgalmas és gondolatébresztő ötvözete a bestsellerszerző, Cecelia Ahern lélegzetelállító regényében.
Celestine North minden szempontból tökéletes életet él. Példás testvér és gyermek, osztálytársai és tanárai kedvelik, és a barátja is lenyűgöző pasi. Egy nap azonban váratlan helyzetben találja magát, és ösztönösen dönt. Szabályt szeg, ez pedig hatással lehet egész életére. Akár börtönbe is kerülhet. Kiközösíthetik, megbélyegezhetik, billogot süthetnek rá. Lehet, hogy Vétkessé nyilvánítják.
Az ismert sikerszerző, Cecelia Ahern fiatal felnőtteknek írt első regényének társadalmában csak az engedelmeseknek van helye, a lázadást csírájában elfojtják. Egy fiatal lány, aki kiáll magáért, mindent elveszíthet.
A Vétkes és folytatása, a Perfect hamarosan a mozivásznon is látható lesz, filmes jogaikat nemrégiben megvásárolta a Warner Bros.
április 7.
Radhika Sanghani : Csaj a köbön
„A szex néha annyira zűrös tud lenni, hogy az ember az ügyeleten köt ki.”
Ellie Kolstakis épphogy elvesztette a szüzességét (21 évesen!), máris elérkezettnek látja az időt, hogy a „kurvás korszakába” lépjen. Legjobb barátnőivel elhatározzák, hogy a netes randik sztárjai lesznek, és lehetőleg annyi pasival fekszenek le, amennyivel csak idejük engedi. Ellie gyakornokként robotol egy népszerű női magazinnál, fizetés és elismerés nélkül, így valósággal bepánikol, amikor főnöknője felkéri, írjon blogot sikertelen egyéjszakásairól. Így kerül olvasók százezrei elé az egyik srác leszállópályára nyírt fanszőrzete, a másik romantikus orrvérzése vagy a „hogyan kell kizuhanni a hatvankilencezésből” tanácsadó rovat. Akkor ez most siker vagy világraszóló blamázs?
Ellie ekkor találkozik egy helyes „kivivel” (új-zélandi srác), akivel minden jól indul, egészen az ágyjelenetig. Vajon a valódi érzelmek negatívan hatnak az orgazmusra? Miért akarja a srác az egyéjszakás partnerét bemutatni a családjának? Vajon megbocsájtják-e a barátok Ellie árulását, és lesz-e valódi orgazmusa végre?
Radhika Sanghani bevállalósan humoros első regénye, a Virgin világszerte sikert aratott. A 21 évesen még szűz Ellie viccesebben aggódik, mint Carrie Bradshaw, és szókimondóbb, mint Bridget Jones. A folytatásból kiderül, hogy a szüzesség elvesztése korántsem akkora para, mint a kötöttségek nélküli szex.
május 2.

J. Courtney Sullivan : Eljegyezve

Öt történet, öt különböző évtized.
Egy reklámszövegíró, független nő, aki a világért sem akar férjhez menni. Egy hangszerboltot üzemeltető párizsi nő, aki New Yorkban véli megtalálni a váratlanul betoppanó boldogságot. A családja széthullását átélő háziasszony és egy mentős, aki minden igyekezete ellenére sem éri el a reklámok vágyott világát. Végül egy házasságra készülődő meleg pár, akik az elsők között szeretnének élni a törvény adta új lehetőséggel. És mindenhol feltűnik egy különös gyémántgyűrű. Hol ajándék gyanánt, hol az eljegyzést előkészítve, hol pedig a vágyott élet jelképeként. Összeköt és elválaszt, eltűnik, hogy aztán a legváratlanabb helyen bukkanjon fel.
Szerelmek, melyek elkerülhetetlenül házasságban végződnek. Életmentő szakítások, újrakezdések és válások. Kapcsolatok, amelyeket megkeményít az élet, és szövetségek, amelyeket felpuhít.
J. Courtney Sullivan sikerkönyvét ideáig 17 nyelvre fordították le.

április 8.


Federica Bosco : A szerelem különös súlya 

„A szerelem egyszer csak véget ér, és kész. Csak úgy, egy szerda este, mindenféle előzetes értesítés nélkül. Mit teszel? Elhagyod? Valódi ok nélkül?" 
Francesca házassága megfeneklett. Pedig az örök optimista Edo igazi mintaférj, sosem veszekszik, mindent eltűr, szolgálatkész és bosszantóan mosolygós. Francesca számára mindez elviselhetetlen. Éjjelente cupcake-sütögetésbe menekül, nappal az előléptetéséért gürcöl egy könyvkiadóban. 
Főnöke, a hatalmas egóval megáldott Bigazzi azóta hajszolja a világraszóló sikert, mióta lemaradt A szürke ötven árnyalatának kiadási jogáról. Mr. Big éppen Francescát bízza meg a feladattal, hogy bestsellert írasson Leonardo Calamandreivel, a cinikus, minden hájjal megkent szépfiúval, akiért rajonganak a nők. Nem úgy Francesca, aki meglátja a sérült kisfiút a magabiztos pasi álarca mögött, és elhatározza, hogy vagy beleszeret, vagy megöli… 
A szerelem különös súlya az élet meghatározhatatlan mérőszámairól szól; hol kezdődik a szerelem, és mennyire gyorsan múlik el, milyen hőfokon kell benne égni, és mikortól ég a körmünkre.
április 15.

Mary E. Pearson : A Fennmaradottak krónikái -  Az árulás szíve #2
A Venda barbár birodalmában foglyul esett Lia és Rafe számára alig van esély a menekülésre. Kaden, hogy megmentse Liát, akit korábban meg kellett volna ölnie, most azt állítja, hogy a hercegnő különleges adottságot birtokol – ez pedig felkelti a vendai komizár érdeklődését.
Semmi sem fekete vagy fehér többé. Rafe hazudott Liának, ám feláldozta a szabadságát, hogy megvédje. Kaden az életére tört, most mégis megmenti. A vendaiakról pedig, akiket Lia világéletében barbárnak hitt, kiderül, hogy távolról sem azok.
Liának meg kell küzdenie a neveltetésével, az adottságával és saját érzéseivel, miközben veszedelmes játékba fog az ellenséges főváros szívében… és döntései mindörökre megváltoztatják hazája, Morrighan és a saját sorsát.
április 22.

Louisa Reid : A fájdalom helye
Volt néhány probléma… kipécézték… a tűz…
„Az összeomlás szélén áll… dühkitörései is vannak"
„Nincs más, aki harcolna érte, csak én."
A tizenhat éves Audrey mindössze csak normális szeretne lenni.
Megpróbál beilleszkedni.
De mi van akkor, ha a hozzád legközelebb álló személy megfojt a szeretetével?
Akkor mit lehet tenni?
Megindító, magával ragadó történet. – The Sun
Érzelmes, mégis meghökkentő regény. – Sunday Times
Egyszerűen csodálatos. – Guardian
Elképesztő, megrázó, szomorú és hihetetlenül megindító. Az a könyv, amelyet egyhuzamban elolvasol, majd azonnal kölcsön kell adnod valakinek. – LoveReading
március 30.


Ransom Riggs : Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei - Lelkek könyvtára #3

A Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeiben kezdődött és az Üresek városában folytatódott kaland izgalmas véget ér a Lelkek könyvtárában. 
A történet elején a tizenhat éves Jacob felismeri nagy erejű, új képességét, és kisvártatva alámerül a történelembe, hogy kimentse különleges társait egy szigorúan őrzött erődből. Jacobot az útján elkíséri Emma Bloom, a lángoló ujjú lány, és Addison MacHenry, az elveszett gyerekeket kiszimatoló kutya. A mai Londonból a Devil's Acre, az Ördög Hektárjának, a Viktória-korabeli Anglia legszörnyűbb nyomornegyedének labirintusszerű sikátoraiba utaznak. Ezen a helyen dől el örökre a világ összes különleges gyermekének sorsa. 
Ahogyan az előző két kötet, a Lelkek könyvtára is a fantázia és a még sosem publikált régi fényképek elegyítésével nyújt egyedülálló olvasmányélményt.
április 11.

Tara Sue Me : Az alávetett #1

Abby King a titkos fantáziájának él.
New York a West Industries jóképű és briliáns igazgatójaként ismeri Nathaniel Westet, de Abby többet is tud róla: a férfi egy gyakorlott, szexi domináns, aki új alávetettet keres magának. Abby, aki szeretné egyszerű könyvtárosi életét feldobni, és belevetni magát a gyönyörök világát, felajánlja magát Nathanielnek, hogy teljesítse be legtitkosabb vágyait.
A Mesterrel töltött egyetlen hétvége után Abby már tudja, hogy még többet akar, és ezért hajlandó alávetni magát Nathaniel feltételeinek. De a gyönyör ellenére, amit a vállalkozó szellemű Abby kap, a szabályok mögé rejtőző Nathaniel mindvégig hideg és távolságtartó marad.
Ahogy Abby egyre mélyebben bonyolódik bele a hatalom és szenvedély szívfájdító világába, attól fél, hogy Nathaniel szíve sohasem lesz elérhető számára – a sajátját pedig aligha tudja megmenteni…
április 13.

Claire Douglas : Ikrek
Ikertestvére halálát követően Abi elköltözik Londonból és új életet kezd Bath-ban. Itt ismerkedik meg a gyönyörű Beatrice-szel és annak ikertestvérével, Bennel. Különös barátság alakul ki hármuk közt, azonban az idillt furcsa események zavarják meg. Féltve őrzött levelek tűnnek el, fenyegető üzenetek érkeznek, és semmi sem az, aminek látszik.
Abi egyre zavarba ejtőbbnek érzi az ikertestvérek közötti szoros kapcsolatot, és mivel szerelmes Benbe, kétségbeesetten próbál megfelelni új barátai szeszélyeinek. De vajon meddig érdemes ezért elmenni?
Ki hazudik, és ki mond igazat? Meddig és milyen áron lehet a titkokat megőrizni? És ha kiderül az igazság, vajon ki éli túl?
Most induló sorozatunk, a LÉLEKVESZTŐ KÖNYVEK első kötetének szerzője, Claire Douglas lassan adagolja a feszültséget, és egy pillanatra sem engedi, hogy az olvasó hátradőljön. Amint azt gondoljuk, hogy mindent értünk, csavar egyet a történeten, és minden a feje tetejére áll.
április 15.

You Might Also Like

0 megjegyzés