Várható megjelenések

18:22

Gondolom sokakat érdekel, milyen új könyvek is érkeznek még idén  vagy éppen mikor jön a sorozat legújabb része. Most megpróbálom összeszedni a 2014-ben várható érdekesebb megjelenéseket.

Könyvmolyképző Kiadó

Denise Jaden: Never Enough – Soha nem elég

Loann mindig is olyan népszerű és csinos akart lenni, mint a nővére, Claire. Amikor Claire volt barátja flörtölni kezd vele, Loann bármire hajlandó lenne, hogy végre ő is különleges lehessen… még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell árulnia a nővérét. Azonban minél inkább a részesévé válik Loann a nővére életének, annál inkább tudatára ébred annak, hogy nem minden az, aminek látszik. A tökéletességért folytatott harc, amelyet a nővére vív, felemészti Claire-t, és súlyos árat kell fizetnie érte. Miközben Claire egyre inkább visszahúzódik a családjától és a barátaitól, Loann igyekszik megérteni őt és jóvátenni az elkövetett hibákat. Képes lesz-e vajon Loann rendbe hozni a kapcsolatukat – és a nővérét –, mielőtt túl késő?


Megjelenésének várható időpontja: 2014. július 15.


Sarah Dessen: Álom két keréken


Mióta a szülei elváltak, Auden képtelen aludni. Olyan rutint alakított ki, aminek a segítségével átvészeli az éjszakákat. De amikor úgy dönt, hogy a nyarat a tengerparton tölti apjával és új családjával, megpróbál felhagyni régi életmódjával.

A nyaralás több kihívást tartogat a számára, mint képzelte. Nem csak apja új családjába kell beilleszkednie, de a környékbeli pletykás lányokkal is meg kell találnia a közös hangot. És ott van még Eli is, aki szintén álmatlanságtól szenved, és aki állandó éjszakai partnere lesz. A hosszúra nyúlt nyáréjszakákon szinte bármi megtörténhet...

Elit start: 2014.08.12
Premier Péntek: 2014.09.12

Jessica Sorensen: Callie & Kayden és a véletlen


Kayden megtanulta, hogy egyetlen esélye a túlélésre az, ha némán tűri a szenvedést. Ha szerencséje volt, meg tudta húzni magát, és tette a dolgát, kibírta egyik napot a másik után. Ám egy este úgy tűnt, végül mégis oda a szerencséje – és az élete… míg fel nem bukkant egy Callie nevű lány, éppen időben, hogy őrangyalként megmentse.

Callie nem hisz a szerencsében. A tizenkettedik születésnapján történt szörnyűség óta nem. Miután túlélte a borzalmat, Callie eltemette magában az érzelmeit, és megfogadta, hogy soha senkinek nem árulja el, mi történt. Most, hat évvel később, még mindig küszködik ezzel a fájdalmas titokkal, ami kis híján felemészti.
Elit start: 2014.08.26
Premier Péntek: 2014.09.26

Jus Accardo: Toxic – Mérgezés 
Touch – Érintés folytatása

Mikor a Sumrun éjszakáján egy Hatos megmenti Kale életét, figyelmezteti, hogy ennek következményei lesznek. Egy csere. Valamit adniuk kell a fiú visszanyert életéért cserébe. De Dez nem is sejtette, hogy épp azt az egy dolgot veszíti majd el, amiért bármit megadna… És nem elég, hogy Dez elveszíti Kale érintése elleni immunitását, az a Hatos, aki segít megtanítani Kale-nek, hogyan tudja irányítani a képességét, az első pillanattól kezdve odavan a srácért. Jöhet még ennél is rosszabb? Igen, Jade meg tudja érinteni Kale-t. De most a csábító Dez legkisebb problémája.


Elit start: 2014.07.15
Premier Péntek: 2014.08.15

Talentum kiadó

Lian Dolan: Szerelmem, William

A fiatal, belevaló tanárnő, Liz nyári nyugalmát három férfi bolygatja fel: a semmiből, egészen váratlanul felbukkanó exférje, aki mellesleg híres hollywoodi sztár, illetve egy sármos politikus – és végül, de nem utolsósorban William Shakespeare.
Előbbi különös állást ajánl neki a nyárra, a politikus a házára pályázik (legalábbis szívesen beköltözne egy időre), utóbbi pedig egy fesztivál névadójaként, és Liz imádott drámaírójaként borítja fel a hősnő életét.
Adott még egy sznob anya, egy Nobel-díjas apa, egy testvér, és egy kamaszodó kislány is, akit Liz nyakába varrnak, és ha ez nem lenne elég, egy kóbor kutya is a főhős mellé csapódik. Nagyon humoros, vidám nyári történet született Lian Dolan, a pasadenai írónő tollából.

Megjelenésének várható időpontja: 2014. július 16.

Ciceró kiadó

Federico Moccia: Három méterrel a felhők felett 


„A nap éppen most kel fel, gyönyörű reggel van. Babi iskolába tart, miközben Step még nem tért aludni az előző éjszaka óta. Ez a nap is úgy indul, mint a többi. Legalábbis amíg egymás mellé nem kerülnek a piros lámpánál. Ettől kezdve semmi sem lesz már ugyanaz.”
Babi kiváló tanuló, míg Step egy verekedős huligán, aki a délutánjait a kocsma előtt tölti a barátaival vagy az edzőteremben, az éjszakát pedig egy lebujban, a biliárdasztal mellett. Két különböző világhoz tartoznak, mégis egymásba szeretnek. Kapcsolatuk nem zökkenőmentes, mert egyikőjük sem enged könnyen a saját nézeteiből. És mégis változnak. Babira alig ismernek rá a szülei, Step pedig olyan új vonásokat mutat, melyek nehezen összeegyeztethetőek sok munkával megszerzett keményfiú szerepével. Azonban az izmos testalkat, az edzések és az agresszivitás mögött valójában lelki megrázkódtatás, feldolgozatlan kapcsolat rejlik.

A Három méterrel a felhők felett szerelmes regény, mely egyaránt bemutat mindennapi történeteket és a fékevesztett fiatalok mozgalmas életét. Először egy kis római kiadó adta ki, majd évekig fénymásolatokon terjedt, így vált kultuszregénnyé az olasz főváros fiataljainak körében.

Várható megjelenés: 2014. július 

Gabo Kiadó:

Julia Quinn: És boldogan éltek...

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy történelmi romantikus regényeket jegyző írónő, aki megalkotott egy családot... Illetve nem csak egy családot. Nyolc testvért, számos sógort, sógornőt, vőt, menyet, fiút, lányt, unokahúgokat, unokanővéreket, unokaöcsöket, unokabátyokat (nem is szólva egy túlsúlyos corgi kutyáról), plusz egy ellenállhatatlan matriarchát, aki mindannyiukkal felér... Ők a Bridgerton család: nem is család, inkább elemi erő. Az olvasók nyolc könyvön át nevettek, sírtak, szerették őket. De többet akartak. Ezért az olvasók azt kérdezték a szerzőtől: Mi történt azután? Simon elolvassa apja leveleit? Francescának és Michaelnek végre lesz gyermeke? Ki nyeri a Pall Mall-visszavágót? A ,,Vége" tényleg a történet végét jelenti? Ebben a kötetben Julia Quinn nyolc érdekes, mulatságos, szívmelengető ,,második epilógust" írt, és egy bónusz történetet nem másról, mint magáról a bölcs és szellemes matriarcháról, Violet Bridgertonról. Ismerjék meg újra a Bridgerton család tagjait... Mi történt velük?

Julia Quinn: Egy csók... és minden más

Az úr a hölgyről: tudálékos, bosszantó nőszemély. Hugh Prentice-nek sosem volt türelme a teátrális nőkhöz, és ha Lady Sarah Pleinsworth valaha tudta is, mit jelent a szerény és visszahúzódó mint pozitív női tulajdonság, e becses magatartás gyakorlásáról minden jel szerint elég régen lemondott. Az sem számítana, ha Hugh időközben megszokná olyannak, amilyen, és elnézné neki ezen súlyos hiányosságát. A briliáns matematikusnak ugyanis egy esztelen párbaj következtében megsérült a lába, és emiatt nem tud futni, lovagolni és keringőzni sem. Soha nem udvarolhatna egy olyan hölgynek, mint Sarah, arról pedig végképp nem álmodhatna, hogy feleségül veszi. A hölgy az úrról: egészen egyszerűen őrült. Sarah sosem bocsátotta meg Hugh-nak a három évvel korábban vívott párbajt, amelynek következtében unokabátyja száműzetésbe kényszerült, amivel kis híján az egész családot tönkretette. Az sem számítana, ha meg tudná bocsátani neki ezt. Nem a sérült járása miatt képtelen elviselni a társaságát, a személyiségét tartja abszolút kiállhatatlannak. Ám amikor kénytelenek egy hetet egymás társaságában tölteni, mindketten rájönnek, hogy az első benyomás nem mindig megbízható. És amikor egy csókból kettő lesz, és három és négy, a matematikus elveszti kiváló számolási képességét, a hölgy pedig életében először nem talál szavakat.

Ulpius-ház:
előkészületben lévő könyvek

Georgia Cates :A fájdalom szépsége

 Jack McLachlan iparmágnás a borászat nagyágyúja, egyben Ausztrália legkapósabb agglegénye. Sikerei és vagyona miatt nem ismeretlenek számára a romantikus kapcsolatok bonyodalmai, a zűrös helyzetek elkerülése érdekében extrém szabályok szerint randevúzik. A maga egyszerűségében, kötöttségek nélkül élvezi a gyönyörű hölgyek társaságát. Kapcsolatait üzleti megállapodásként kezeli, minden egyes alkalommal ugyanolyan feltételek szerint. Nincs hosszú távú kapcsolat. Nincs valódi személyazonosság.
Az ő játéka, az ő szabályai. Többnyire elégedett a megszokott játszmával, ám amikor Laurelyn Prescott belép az életébe, muszáj stratégiát váltania. Az új játékos ugyanis minden korábbitól különbözik. Jack világa a feje tetejére áll, amikor három hónapig tartó viszonyba bonyolódik a gyönyörű amerikai zenésszel. Semmi sem a tervek szerint történik, és Jack egyre több és több szabályt áthág a lány kedvéért. Laurelyn nem is tudja, milyen kivételesen közel kerül ahhoz, hogy olyasmivé váljon, aminek lehetőségét a férfi elképzelni sem merte. Miatta borul minden játékszabály.
A fájdalom szépsége felnőtteknek szóló kortárs regény, a fiatalabb olvasók számára a felnőtt tartalom miatt nem ajánlott.

Kristen Proby :Velem Seattle-ben

Hogy a tengerparton összeakadjon egy szexi idegennel, nem szerepelt Natalie Conner terveiben azon a békés, fotózásra alkalmas reggelen. És ugyan mi a csudáért gondolja azt a férfi, hogy Natalie pont őt akarja fényképezni? Ki ez a pasas egyáltalán? Bár az tagadhatatlan, hogy dögös és hihetetlenül romantikus – gyógyír lehetne Natalie sebzett lelkére.
 Luke Williams másra sem vágyik, mint hogy legyen egy kis nyugalma, úgyhogy látva az arcára irányuló kamerát, éktelen haragra gerjed. Amikor azonban rájön, hogy a lánynak fogalma sincs az ő kilétéről, felébred benne a kíváncsiság, mi több, elbűvöli a fotózó szépség. Natalie-nak szexre termett a teste, igéző az ajka, és Luke képtelen betelni vele, de még nem jött el az idő, hogy elárulja a lánynak, ki is ő valójában.
 Ám Natalie nem ostoba, és nehezen viseli a titkokat és a hazugságokat. Vajon mi történik majd, ha kiderül, mit rejteget Luke?


Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi

A birtok, ahol a szenvedélyes szerelmi viszony kezdődött, most – Ava és Jesse életének legfontosabb napján – vendégektől nyüzsög. A lány már beletörődött, hogy sosem szelídítheti meg a Jesse-ben lakozó vadságot, de már nem is akarja. Szerelmük mély és kapcsolatuk szilárd, de mikor a lány már kezdené azt hinni, hogy végre sikerült a visszafogott felszín mögé hatolnia, újabb kérdések merülnek fel, s Avában ott motoszkál a kétely: Jesse Ward talán mégsem az, akinek hitte. Túl jól ért hozzá, hogyan röpítse Avát még az eksztázison is túlra... és taszítsa a kétségbeesés legmélyebb bugyraiba. Itt az idő, hogy a férfi színt valljon…



Bella Andre: Most és mindörökké

Mennyit érdemes kockára tenni?
Gabe Sullivan tűzoltóként minden nap az életét kockáztatja San Franciscóban, de a szívét nem teszi többé kockára. Különösen nem azért a nőért, akit egy halálos lakástűzből mentett ki... és akire egyfolytában gondol.
Megan Harris mindent a hős tűzoltónak köszönhet, aki megmentette őt meg a lányát. Mindent, kivéve a szívét. Mert miután elveszítette pilóta férjét, megesküdött, soha többé nem teszi ki magát annak, hogy olyan férfit szeret - és veszít el -, aki veszedelmes foglalkozást űz.
De amikor Gabe és Megan ismét találkozik, hogyan hagyhatná a férfi figyelmen kívül a nő bátorságát, elszántságát és szépségét? És hogyan tagadhatná meg a nő a férfitól meg a lányától a köztük kialakult erős köteléket... sőt magától a férfi édesen érzéki csókjait, amelyektől ő kockára tesz mindent, amit már oly régóta óvott.

Bella André az erotikus romantikus családregények műfajának nagysikerű írónője, a New York Times bestseller szerzője. Érzékenyen megírt történeteit már több mint tíz országban olvashatják rajongói. ASullivan család-sorozatban megismerhetjük a testvérek, a hat fiú és az ikerlányok izgalmas szerelmi életét.

Lisa Kleypas: Légy a feleségem reggelre

A sorozat befejező része.

Két éve már, hogy Catherine Marks a Hathaway nővérek társalkodónője lett. A kellemes állást csupán az idősebb báty, Leo Hathaway bosszantó viselkedése keseríti meg.
Cat nem gondolta volna, hogy állandó civakodásuk mögött kölcsönös vonzalom rejlik.
Ám amikor egy újabb veszekedés után elcsattan egy váratlan csók, Cat döbbenten tapasztalja heves reakcióját. Leo veszélyes viszonyt kezdene, ám Cat nem egészen az, akinek látszik…
A családi otthon megmentése érdekében Leónak meg kell nősülnie, és egy éven belül utódot kell nemzenie.
Catherine úri modora azonban olyan sötét titkot rejt, amely örökre tönkreteheti őt. De Leo számára, aki azt gondolta, sosem lesz képes újra szeretni, Cat ellenállhatatlanul és ördögien vonzó.
Azonban a Catre leselkedő veszély, amely elől menekülni próbált, örökre elválaszthatja a szerelmeseket. Képesek lesznek-e elűzni a sötét árnyakat, hogy aztán átadhassák magukat forró vágyaiknak?

Lisa Kleypas huszonegy éves kora óta több mint tizenhat történelmi-romantikus bestsellert írt. Világszerte nagy sikerű történetei csábításról, érzéki vágyról, intrikáról és bosszúról szólnak, kritikusai a női lélek rejtelmeinek egyik legnagyobb ismerőjeként ünneplik a szerzőt.

Athenaeum Kiadó

Julie Kenner: Bűvös rabság

A Stark-trilógia még nem ért véget! J. Kenner erotikus bestseller-sorozata még egy novellával bővült, amiből kiderül, mi lesz Nikki és Damien sorsa, és amelyben színre lép az új „Kínzó vágy” sorozat szívtipró és titokzatos főhőse is.

Megjelenés: 2014. június 23.





Julie Kenner: Kínzó vágy

Tudnia kell, hogy én feltétel nélkül kiszolgáltatom magam neki. Hogy ő szabja meg, mikor élvezzek és mikor szenvedjek. Hogy nálam a végletekig elmehet. És tudnia kell, hogy én is így akarom.

Megjegyzésként a könyv főszereplője nem más mint a Stark-trilógiában megismert Jamie és Ryan

Várható megjelenés: 2014. július 01.

You Might Also Like

0 megjegyzés