Borsa Brown: A maffia ölelésében - szenvedélyesebb, bővített kiadás

14:22

Az első könyv után nem lehet várni, hogy ne vedd kezedben a következő részt. Massimo és Suzanne története annyira a részeddé válik, hogy esélytelen vagy arra, hogy egy napot is úgy tölts el, hogy ne arra gondolj, hogyan is folytatódik a kettőjük története.

Aki az első részt szerette, ezt imádni fogja!
Suzanne, a szerelme és a Cosa Nostra elől menekülő angol lány New Yorkban rejtőzik el, azonban rá kell jönnie, hogy a saját érzései elől hiába próbálna elbújni. Sivár mindennapjaiból a Massimóval való váratlan találkozása ragadja ki, amelynek eredményeképpen ismét Szicíliában, a szenvedély és a félelem birodalmában találja magát
Vajon ezúttal mégiscsak happy enddel végződik a történetük?
A lánynak legelőször arra kell rádöbbennie, hogy a külön töltött idő alatt minden és mindenki megváltozott.
Ugyanakkor azt is megérti, hogy bármennyire küzdenek ellene Massimóval, őket összeköti a kémia, és talán valami más is
BORSA BROWN új könyve a vágyat veszi górcső alá, és arra a konklúzióra jut, hogy a végzetszerű vonzódás elől nincs menekvés, mint ahogyan a maffia öleléséből sem lehet szabadulni. A maffia ágyában érzéki jelenetekben bővelkedő, izgalmas folytatása nem fog csalódást okozni a rajongóknak!
Idézetek:

– Átkozom a percet, amikor újra hinni kezdtem benned! Átkozom minden cselekedetemet, aminek egy kicsit is köze van hozzád. Gyűlölök mindent és mindenkit ebben a veszett világodban. Veled az élen! Undorodom tőled! 
Ó, ez nem igaz! Akarlak! Kívánlak! 
Hatalmasat nevet, és végigsimítja borostás állát: 
– Szóval, szeretsz! Az jó. Mert én is!”

„Massimo számomra az élet. Önszántamból dobtam el magamtól, és a legrosszabb az, hogy mindezért nem is neki kell megbocsátanom, hanem magamnak.”

„– Hagyd abba! Most nem rólam van szó! – kiabálni kezdek, kíváncsi szempárok figyelik minden rezdülésünket. – Hát nem érted? Én ugyanannyira csak magamnak akarlak, mint amennyire te engem magadnak! 
– Sono il tuo! A tiéd vagyok! Mit akarsz még? Beledöglök, úgy szeretlek!”

„– Te is gyilkos vagy, Suzanne! Az én gyilkosom! Te sokkal kínzóbb eszközöket választasz… Mindig feltámasztasz, aztán újra megölsz… – Rám nézett, és a Berettát az ágyra dobta. – És én annyira szeretek meghalni a te kezed által!”

A maffia ágyában hullámvasútjára, ha egyszer felülsz már nem tudsz róla leszállni. A következő rész pedig még több izgalmat, szenvedélyt, harcot tartogat számunkra. Az első kötet megdöbbentő befejezése után Massimo és Suzanne kapcsolata válságba kerül, a kettőjük között húzódó szenvedély azonban ellentmond minden ész érvnek. A könyv egyértelműen arra épül, hogy hogyan képes a két szereplő túllépni a múlt történésein és minkét képesek kompromisszumokat hozni annak érdekében, hogy az életük ne legyen merő keserűség és bánat. A kapcsolatuk és a benne lakozó szenvedély az egyetlen, ami életben tarthatja őket, de az út hosszú és meglehetősen sok akadályt tartogat.

Amikor ezt a könyvet olvasom, más nem létezik számomra. A történet olyan mértékben képes magába szippantani, hogy vele fekszem és vele ébredek. A gondolataimat betölti Massimo különleges, lehengerlő és karizmatikus személyisége. Továbbra is az imádat és utálat ösvényén egyensúlyozok, és akárcsak Suzanne, képtelen vagyok nem úgy tekinteni rá, mint egy bűnöző és mint egy félisten Suzanne bár meghátrál és újra egy szélsőséges kapcsolatban találja magát, de már nem az a nő, aki egykor vak szerelmes nőként Szicíliában találta magát. Súlyos hibát vétett, de most újra akarja kezdeni, fel akar nőni a helyzethez és bár továbbra se hódol be Massimo minden cselekedetének, sok mindent elfogad és máshogy értékel. A makacs és bosszantó Suzanne azonban nem tűnik el, éles csatározásokra pedig továbbra is számíthat az olvasó. Az első részben a mindent felperzselő szerelem sem volt képes maga mögé szorítani, amit a Cosa Nostra család tagjának lenni jelent. A szerelem azonban most sokkal mélyebb és erősebb. Massimo kész a családja ellen fordulni, csak visszakapja a szeretett nőt. A csatározások a szenvedélyes harcok, a megbocsátás fájdalma felett azonban fekete felhők lebegnek. A két szerelmesnek pedig még sok mindent ki kell állnia, de jövő tartogat számukra egy reménysugarat, amiért már érdemes lesz küzdeni.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan lehetséges együtt élni a Maffia egyik tagjával, milyen az élet, amelyet örök kételyek között élsz. Mennyit képes elviselni a szerelem. Hol az a pont, amikor a vágy és az érzelmek felülmúlják a józan észt? Egy fantasztikus, érzelmes, veszélyes és magával ragadó történet, egy magyar írónő tollából. Hidd el, ha egyszer a Maffia bűvöletébe kerülsz, te se menekülhetsz!

Értékelésem:

You Might Also Like

1 megjegyzés