Top 5 Book Boyfriends #3

21:08

Mindig is oda voltam a történelmi romantikus könyvekért. Imádok kalandozni a régmúltban, elszakadni a jelen világtól, megtapasztalni a szabályokkal korlátozott társadalmat, ahol egy csók is hatalmas izgalommal és veszéllyel jár. Elképzelni, ahogyan egy jóképű márki, vikomt vagy herceg forgat minket a bálterem közepén, megállítva a pillanatot.



Igenis ezek a férfiak is olyan sármosak, ellenállhatatlanok Ã©s fantasztikusan jóképűek,mint jelenkori társaik. Olyan férfiak, aki a megrögzött agglegény státuszon tovább lépve a legszerethetÅ‘bb férjjé válnak.

                                                                     ˜  ̊  ˜
1. Colin Bridgertone

Julia Quinn az egyik kedvenc írónőm, eddig egyetlen könyvében sem. A Bridgertone család történet, pedig abszolút kedvenc. Nincs olyan női szív , amelyikbe be ne lopná magát Colin személyisége. A világutazó és örök agglegénynek csak egy szikrára van szüksége, hogy észrevegye az előtte álló gyönyörű nőt, akit pedig már nagyon régóta ismer.

Colin, mint minden Bridgerton férfi, igen szép volt. Családi örökség a híres gesztenyebarna haj, a széles, mosolygós Bridgerton-ajak, az erős váll, a magasság, és a szeme... a legkápráztatóbb zöld szem, ami valaha emberi arcban ragyogott.

„A szerelem feltámad, és minden nap változik. Nem olyan, mint valami villámcsapás az égbÅ‘l, hogy egy szempillantás alatt más ember leszel tÅ‘le.”

„Colin megfogta és megszorította kezét. 
– Nagyon ziláltnak tűnök? 
Colin bólintott. 
– De az én zilált menyasszonyom vagy – suttogta. 
És ez nagyon, nagyon boldoggá tette.”


2.  Calder Harth

Kevesen ismerik ezt a sorozatot pedig fantasztikus. Brenda Joyce nagyszerű írónÅ‘ és ezzel a sorozatával hatalmasat alkotott. Krimi és szerelem Ã¶sszekapcsolása, Gyilkosságok titkok, Ã©rzelmek szenvedélyek, minden, ami egy tökéletes könyvbÅ‘l elengedhetetlen. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert csalódni senki nem fog és ritka egy ilyen jóképű és gazdag karizmatikus személyiség, mint Calder.

A férfi zavaróan jóképű volt, bár nem a klasszikus módon. A tagadhatatlan férfias hatás veszélyesen csábító lényéből fakadt. Nem az arannyal és barnával pöttyözött tengerkék szemei, nem az egyenes, határozott orra, nem a sötét bőre és éjféli feketeségre emlékeztető haja, nem a ruhák alá rejtett izmos teste hatott rá. A férfi egész lényéből sugárzó érzékiség tette, az aurájából sugárzó ellenállhatatlan erő.

„Egész idáig elméletben és gyakorlatban is elleneztem a házasságot. De amióta találkoztam veled, arra az elhatározásra jutottam, hogy vállalom a házasságot, ha a feleségem leszel. (…) Te egyedi, nem is, elképesztÅ‘ kombinációja vagy az ellentmondásoknak, az észnek és az akaratnak, a szépségedet nem is említve. Nem kell megvédenem az elhatározásomat, miért akarlak feleségül venni.

3.      Jeremy Mallory

A Mallory család története szintén kötelező minden történelmi romantikus kedvelőnek. Jeremy a szemünk előtt válik egy fiatal fiúból igazi férfivá. Lehetetlen nem szeretni a karakterét. Nincs hiány humorból, szenvedélyből, félreértésekből és titkokból. Egy izgalmas és nagyon kis édes történet egy árva lányról és egy igazi szívtipróról.

Danny meg soha életében nem találkozott ilyen vonzó férfival, és szinte el sem hitte, hogy valaki ennyire jóképű lehet. Nem is ez a helyes kifejezés. Inkább gyönyörű A férfi is remekül nézett ki az elegáns fekete öltözékben. A kabátja nyitva volt, és a lazán megkötött sál csibészessé tette a megjelenését. Éjfekete hajat hátrafésülte, de a rakoncátlan fürtök nem maradtak a helyükön, hanem az arcába és a nyakába hullottak, de férfias módon. A soha nem látott férfiszépség lenyűgözte és elvarázsolta a lányt.

„A konokságod miatt. Mert ezt akarod, én pedig boldoggá akarlak tenni. Mert szeretlek, és borzalmas kínokat okoz a gondolat, hogy máskülönben nélküled kell élnem. Soha többé nem akarom megtapasztalni ezt a szörnyű érzést. Minden reggel veled akarok ébredni és nem csak akkor, amikor sikerül az ágyadba lopóznom. Te vagy minden, amit egy nÅ‘ben kívánok és keresek. Akkor miért ne vennélek feleségül?”

4.      William Dunford

Igen, egy újabb Julia Quinn által alkotott karakter. Sajnálom, nem tudok betelni vele. William a legjobb partinak számító agglegény és egy titokzatos gyámleány. Ebből kerekedik ki egyhumoros, szórakoztató történet, tele sziporkázó párbeszéddel és a felismeréssel, hogy a nadrág és a piszkos ing mögött egy káprázatos nő rejlik.

Az előtte álló sötét hajú, sötét szemű, nagyon jóképű férfira nézett. Lélegzet- visszafojtva figyelt. Dunford kiszállt. Nagyon elegáns volt, és mint mindig, rendkívül jóképű. Dunford nem volt olyan nagy nőcsábász, mint Alex, de nem járt messze tőle. Az előkelő társaság nagy része azonban készséggel megbocsátotta neki foltos hírnevét, mert végtelenül kedves, elbűvölő ember volt.

„– Mit tegyek veled, te nádi boszorkány? 
– Talán megcsókolhatnál – felelte nevetve a kisasszony. 
– Azt hiszem, kénytelen leszek azt tenni. 
Azzal előrehajolt, és ajkával gyengéden végigsimított ajkán, gondosan óvakodva a
mélyebb érintkezéstÅ‘l. Tudta, ha teste bármi módon megérinti Henry testét, akár csak 
keze az arcához ér, képtelen lesz türtÅ‘ztetni magát, hogy ne ölelje szorosan magához. 

5.     Gabriel St. John, Ralston márki


A csábítás kilenc szabálya az egy igazán eseménydús történet. Egy kockázatos játék játszó hölgy és egy ellenállhatatlan nÅ‘csábász izgalmas kalandjai, ahol nincs lehetetlen. Kilenc pontot kell teljesíteni a a bűvös listáról. Callie segítségére pedig a jóképű Gabriel siet, az együtt töltött idÅ‘ pedig egy újabb pontot tűz a listára a SZERELMET.

Beszélgetőtársa ugyanis a sármos, elképesztően jóképű Ralston márki volt, London egyik Legmegátalkodottabb szoknyapecére. Rossz hírét csak tetézte a Callie-re villantott komisz mosoly. Magas, széles vállú, sűrű sötét haja van, amely szinte minden nőben azt a vágyat ébreszti, hogy megsimogassa, szeme kék, akár a Földközi-tenger, amelyen Odüsszeusz húsz évig hajózott. Karakteres áll, rajta egy gödröcskével, amely a mosolyával feltűnőbbé válik, a mosolya pedig egyszerre romlott és derűs.

„– Szeretlek. Szeretem az extravagáns nevedet, a szép arcodat, azt, hogy olyan okos vagy, a buta listádat is, a kalandvágyadat, ami majd valószínűleg a vesztemet okozza
„– Mégis mit akarsz még, Callie? Gazdag vagyok. Vonzó… 
A lány fájdalmas, csalódott nevetéssel szakította félbe. 
– Azt hiszed, hogy ez engem érdekel? – kérdezte egyszerre dühösen, szomorúan és sebzetten. – Szegényen és csúnyán is kellenél… mindegy lenne… mindaddig amíg… 
– Amíg mi? 
Amíg szeretsz.”


You Might Also Like

0 megjegyzés