Jennifer Ashley:Mackenzie fivérek

13:49

Az egyik kedvenc műfajom a történelmi romantikusok. Nagyon sok könyvet olvastam már, így nehéz újakat találni. Miért is szerettem a történelmi romantikus könyveket? Több oka is van, elsősorban nőként nagyon szeretem a romantikus könyveket, de a történelem is közel áll a szívemhez. Ezeknek a könyveknek köszönhetően szerelmes lettem a régi Angliának és az amerikai polgárháború eseményeinek.

Lord Mackenzie tébolya

A Mackenzie fivérek gazdagok, befolyásosak, veszélyesek és kiszámíthatatlanok. Egy nő sem éli túl, aki a közelükbe kerül. Sok pletyka kering róluk – tragikus erőszak, csillapíthatatlan vágyak, szeretők, botrányok. 

London, 1881. Az a hír járja, hogy Ian Mackenzie őrült, és veszélyes a nőkre. Betht mégis elbűvöli a Lord. A lány megérzi, hogy a férfi romlottsága és kivételes tehetsége ellenére segítségre szorul. Az ő segítségére. Beth mindent felad a férfiért. Életének egyetlen értelme, ha mégoly veszélyes is, Ian Mackenzie lesz. Semmi sem szabhat gátat izgatóan viharos és buja erotikus kalandokkal teli kapcsolatuknak… 


Lady Isabella botrányos házassága

Hat évvel korábban a fiatal Lady Isabella Scranton megbotránkoztatta Londont: megszökött a szélhámos Lord Mac Macknzie-vel. Három éven át tartó szenvedélyes és viharos házasságuk után Isabella újra felhívta magára a figyelmet. Ezúttal azzal, hogy elhagyta férjét. 

Mac azóta megváltozott, jó útra tért. Csak Isabellára tud gondolni, vissza akarja szerezni őt. Bármint megtenne azért, hogy újra otthonába és ágyába édesgethesse. A nő ellenáll neki, abba azonban beleegyezik, hogy modellt álljon a férfi erotikus festményéhez. Ahogy meztelenül pózol, ráébred, hogy teste csak a férjét kívánja, édes ölelését, amely semmihez nem hasonlítható. Mac pedig eltökélt, hogy bebizonyítsa Isabellának, megjavult, és a külön töltött éve csak felerősítették vágyait. 
Amikor az elvetemült bűnöző Mac festményeit hamisítja, és Isabella maga is veszélybe kerül, Mac minden erejével védelmezi független és büszke feleségét. Megfogada, hogy soha nem hagyja el, akár akarja, akár nem…

Lord Cameron bűnei

Lord Cameron férfiasan szép arcát azóta csúfítja sebhely, amióta gyönyörű felesége titokzatos és tisztázatlan körülmények között életét vesztette. A férfi magára maradt néhány hónapos fiával, akiből az évek során jóvágású fiatalember lett. Az eltelt évek során Lord Cameron életét a megfizetett szeretők, a whisky és a versenylovak edzése töltötte ki. A lovakhoz Lord Cameronnál jobban nem ért senki, még Viktória királynő is tőle kér tanácsot. De Cameron fantáziadús szakértője a testi szerelemnek is. A királynő talpraesett udvarhölgye, Ainsley megkísérli megfejteni Lord Cameron sötét titkait, elnyerni a férfi őszinte szerelmét, és megszerezni neki a lovat, amelyre majdnem annyira vágyik, mint a boldogságra.

Hart hitvese

Lord Hart Mackenzie, Kilmorgan hercege a legidősebb Mackenzie fivér. Kemény és rettenthetetlen ember hírében áll – ugyanakkor családja elszánt védelmezője. Az is köztudott, hogy szeret sötét, nem szokványos gyönyöröknek hódolni – legfőképpen kurtizánok társaságában. Lady Eleanor Ramsay tíz évvel korábban Hart Mackenzie jegyese és titkos szeretője volt. Most úgy érzi, egykori vőlegénye segítségére kell sietnie, mert egy ismeretlen olyan fényképet juttatott el hozzá, amelyen a miniszterelnöki székért harcoló Hart anyaszült meztelen. A választások előtt pedig nem lenne szerencsés, ha ez a kép megjelenne az újságokban…




                        ˜  ̊  ˜
Most egy különleges szempontból szeretnék bemutatni egy történelmi romantikus sorozatot. Az alaptörténet sokszor hasonló, de valahogy megunhatatlan. Ebben a sorozatban, a szereplők személyisége sokkal inkább hangsúlyosabbak.

Ian Mackenzie: A Mackenzie testvérek legfiatalabbik tagja Ian. A köztudat őrültnek tartja a férfit, hiszen hosszú időt töltött szanatóriumba, ahová saját apja küldte. Ian személyisége az első pillanatban levett a lábamról. Az egyik legjobban szerethető karakter. Ian valóban egyedi személyiség, amely jól kibontakozik is a történetben. Mindent képes első hallásra, és olvasásra megjegyezni, mégsem képes a társaságban feloldódni. Feszeng, és olykor dührohamai vannak, de egy csupa szív férfi és lehetetlen nem imádni őt. Az egyetlen nő az életében Beth, aki elhozza a változást.
Beth Ackerley: A fiatal özvegyasszony éppen hozzá készül menni egy férfihez, de nem szerelemből pedig egyszer már átélhette ezt az érzést, de elvesztette férjét. Ian azonban meglát valamit a nőben, s tudja, hogy szüksége van rá.  Beth az emberekkel ellentétben nem látja veszélyesnek a bolondnak titulált Iant, első pillanattól kezdve vonzódik a jóképű és titokzatos férfihez. A sors egy igazán egyedi férfit, sodort az útjába. Beth becsüli Iant és mindent megtesz, hogy segítse őt. De megtalálják egymás mellett a boldogságot?

Mac Mackenzie: A festőként hírnévre szert tett férfi, még mindig szerelmes a feleségébe, de korábbi felelőtlen életvitele veszélybe sodorja a boldogságot. Három éve, hogy felesége egy levelet maga után hagyva kisétál az életéből. Mit tehet ilyenkor egy férfi? Mac-nek fáj a múlt és még jobban, felesége iránt érzett szerelme. Maga mögött hagyva korábbi életmódját, mindet meg akar tenni, hogy visszaszerezze a boldogságot. Egyetlen csepp alkoholt nem iszik, nem jár éjszakánkét kicsapongni, de mindez elég a boldogság visszaszerzéséhez?
Isabella Mackenzie: A nő, aki még mindig szereti a férjét, de a múlt kegyetlenségei nem engedi számára a megbocsátást. Fiatal lányként bolondult a sármos Mac iránt, szerette, ahogyan éltek, de egy idő után minden rosszra fordult. Egy fájó pont mindkettőjük életét megváltoztatta, de érzéseiknek semmi nem vethet véget. Isabella tudja, hogy egyetlen férfi létezik az életében, de a megbocsátás nehéz. Most viszont eltökélte, megtalálja azt az embert, aki tönkre akarja tenni a férje életét, de eközben nem számol azzal, hogy az érzési felett csak igen nehéz lesz uralkodnia. Sikerül újra megtalálni a boldogságot Mac mellett? Isabella vágya teljesül végre?

Cameron Mackenzie: Cameron múltja sötét titkokat rejt. Egykori felesége halála után, egyedül kell felnevelnie fiát. Mindent megtesz, hogy helytálljon, de semmi nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Cam menekül, egyik éjszakából a másikba. A férfi csak a lovai körében érzi magát biztonságban. A múltja ugyanis mélyen nyomot, hagyott a férfiban és nem tudja képes lesz, valaha is szeretni. S talán a legfontosabb megbízni egy nőben?  Hogyan harcol meg a történet során a férfi a saját démonjaival és nyeri el a boldogságot, amit annyira megérdemel? A sok titkot rejtő könyvből kiderül.
Ainsley Dougles: Ainsley a királynő szolgálatában áll, nem is akármilyen szolgálatot teljesít. A mindig vadóc lánynak ugyanis nem okoz gondot, besurranni egy-egy szobába. Ez lesz a veszte? Vagy talán a szerencséje? Az özvegyasszony hálás egykori férjének, mert megmentette a múltban. Az igazságot azonban nagyon kevesen tudják. Ainsley Cameronnak való találkozása után megszökik, de ő sem gondolja, hogy ilyen váratlan fordulatot vesz majd az élete. Ki mellett találja meg a boldogságot? Sikerül kiderítenie Cam múltjában rejtőző titkokat? S megkaphatja azt, amit már egyszer elvesztett?

Hart Mackenzie:  Hart egykor szerelmes volt. A sors viszont közbe szólt. A férfi Anglia második legrangosabb személye, és eltökélten küzd a miniszterelnöki címért. Látva testvérei boldogságát, belátja, hogy neki is szükség van egy feleségre. KI az ideális személy erre? Hart az idők során kemény emberré vált, tragédiák sora éri, miközben titkokat rejteget a világ elől. A férfi, aki soha nem akar az apjára hasonlítani, kiabál a boldogságért, de képes lesz mindezt megkapni? Megszerzi a politikai elismerést, amiért olyan keményen harcol?
Eleanor Ramsay: Hitt a férfinak, de milyen áron? Őrülten szerelmes volt Hartba, mégis felbontotta jegyességüket. Érzései azonban semmi nem változtak, mi sem bizonyítja jobban, hogy azóta is egyedül él apjával. Eleanort a Mackenzie család imádja, és úgy gondolják nincs nála ideálisabb személy, aki Hart felesége lehetne. De képes elfelejteni Eleanor a múltat? Hart kemény jelleme mögött megtalálja azt, akibe anno beleszeretett? Az elmúlt évek mindkettőjüket megváltoztatták, de az érzéseik felett egyikük sem képes és talán nem is akar uralkodni.

Ha szeretnél részese lenni a Mackenzie családnak olvasd el a sorozatot, ugyanis a négy testvéren kívül más is megtalálja a boldogsághoz vezető utat. A bestsellerszező Jennifer Ashley romantikus-erotikus regénysorozata több díjat is nyert. A Mackenzie-sorozat különleges világa, szenvedélyes szereplői, fordulatos cselekménye és a sodró érzelmek magukkal ragadják az olvasót.


You Might Also Like

0 megjegyzés