Sarah MacLean : Love by Numbers- A hódítás tíz szabálya #2

19:11

Az írónő saját magának adta fel a leckét, azzal, hogy egy fantasztikus első részt írt ennek a sorozatnak.  Mindezt képes túlszárnyalni a második rész? Nicholas elég sármos az ikertestvére mellett, hogy rabul ejtse a női szíveket? Mindez hamarosan kiderül!

Lady Isabel bajban lévő nőknek kínál menedéket a Townsend Park birtokon, sajnos azonban most anyagi gondokkal küzd. Találkozása Lord Nicholas St. Johnnal sorsszerűnek tűnik a számára, hiszen a régiségszakértő férfi tanácsot tud adni neki az öröksége értékével kapcsolatban. Az érzékeny és sármos lord egy pillanat alatt megnyeri Isabel szívét. De hogy tudná meghódítani ezt az oly népszerű férfit, akiért nemcsak a hajadon hölgyek vannak annyira oda Londonban? Lady Isabel még azt sem sejti, hogy a férfi eltűnt személyek felkutatásával is foglalkozik és éppen egy a Townsend Park birtokon rejtőző hölgyre „vadászik”.

Idézetek:

„Nick lerogyott egy karosszékbe, és állát a kezébe támasztotta. 
– Kész idióta vagyok! 
Leighton leült vele szemben, előhúzta ezüst cigarettatárcáját és egy szivarra gyújtott. 
– Ezen nem fogunk összeveszni. 
Nick felnézett. 
– De te is az vagy, csak hogy tudd. 
– Lehet. – Leighton sóhajtott.”

„És ezért, kedves Hölgyolvasóink, mindannyiunk érdeke, hogy valamennyien 
kézhez kapjuk ezen jól bevált és sokszor kipróbált praktikák 
listáját, mely megkönnyíthetné a feladatok feladatát: hogyan cserkésszünk 
be egy férjet?”

„A távolság elmélyítheti az érzéseket, de csak a közelség teremt jó kapcsolatot.

„Soha ne feledkezzen meg arról, hogy egy csatában mindig az utolsó húzások döntenek a győzelemről vagy éppen a vereségről. Eltökéltség, határozottság és kitartás nélkül nincs győzelem!

„Minden nő, akit eddig ismert, kezdve az anyjától a szeretőiig, a könnyeit mások manipulálására használta. 
Ő ellenben megpróbálta elrejteni őket. 
Ami még figyelemreméltóbbá tette.”

                       ˜  ̊  ˜
Azt kell mondanom az első könyv szerelem volt első olvasásra, úgyhogy nagyon megörültem, amikor a második rész is megjelent. Már alig vártam, hogy olvashassam a folytatást. A legtöbb sorozatnak, az a legnagyobb előnye, hogy megismertetnek olyan szereplőkkel, akikről még többet szeretnénk megtudni, akaratlanul is azon gondolkozunk, hogy mi is lesz az ő történetük S akkor végre a következő részben megkapod a válaszokat.

Nicholas St. John pedig minden telhetőt megtett, hogy epekedve várjuk az ő történetét. Kíváncsian vártam, hogy megismerhessem az ikrek közül, azt a férfit, aki mély titkot hordoz. Honnan a vágás az arcán, amely még vonzóbbá teszi őt? S nem utolsó sorban ki az a nő, aki képes lesz elcsavarni a fejét.

Attól nem kell aggódnunk, hogy az írónő humor nélkül hagy minket. Már a történet is egy végtelenül vicces alap sztorit tár elénk. Kapunk ugyanis egy olyan női magazint, amely mindenre elszántan akarja megtanítani a fiatal hajadon nőknek, hogy hogyan is kell megfogni egy jóképű angol urat. A célkeresztbe pedig nem más kerül, mint Lord Nicholas.

Lord Nicholas St. John egy tökéletes úriember hírében áll, ellentétben a nőcsábász bátyjával. Rajong a régiségekért, ennek köszönhetően nagy szakértője a szobroknak. Ennek a tudásnak köszönhetően találkozik Isabellel és az ő különös társaságával.

Lady Iasbel ugyanis nem mindennapi nő, már korán rá kellett döbbennie, hogy egyedül maradt, hiszen szerencsejátékos apjára, és beteges édesanyára sem számíthatott. A fiatal hölgynek szomorú sorsot szánt az élet, de a határozott és kedves nő, nem roppan meg az őt ért nehézségek láttán, ha kell, tetőt javít, vagy éppen elkerget néhány férfit az otthonából.

A történetben nagyon tetszett az, amit Isabel képvisel. Otthont nyújt a védtelenek számára, és mindent megtesz az ő biztonságukért, miközben önmagára nem is gondol. Mindig másokat helyez előtérbe, de benne is megbújik a félelem és a gyengeség, de igyekszik, hogy ezt soha ne lássák rajta. Egészen addig, míg bennem toppan az életébe a Férfi.

Miután párosunk találkozik mókásabbnál mókásabb jelentek zajlódnak le, miközben a levegőben igenis érezhető a szenvedély. Két végtelenül érdekes karakter, számos titok, amelynek megfejtése hordozza majd a megoldást is.

Összességében egy újabb szerethető könyv, amelyben feltűnnek a régi kedvenceink és talán az újak is. Azonban számomra egy picit alul teljesített ez előző kötethez képest, de ennek ellenére is imádtam az Isabel - Nicholas párost, és az ő kis történetüket.

Értékelésem:





You Might Also Like

0 megjegyzés