Inspiration #9

13:29


„Amit az életben keresel, az nem a könyvekben van. Amit keresel, azt nem olvasva fogod megtalálni. Az élet hiányzó elemeit magadban sosem fogod összerakni, amit keresel, azt a világban keresd, amit keresel, a szíveddel fogod megtalálni. A világ összes létezÅ‘ könyve nem más, mint egy logikai játék, az oldalak és mondatok nem pótolhatják a szeretet helyét. Olvasva megismerheted az életet, de csak szeretve értheted meg.”


„A tündérmesékkel az a gond, hogy rendszerint valamilyen rettenetes nagy bajjal kezdÅ‘dnek.”
Kelly Oram РCinder ̩s Ella

„KétségbeejtÅ‘ lehet olyan valakit szeretni, aki nem szeret minket viszont. Legalább olyan kétségbeejtÅ‘, ha az ember olyan valakit szeret, aki már nem is létezik.
Borsa Brown – Az arab

„Vad küzdelem dúlt a lelkemben, hiszen nincs annál rosszabb, mint várni, anélkül hogy tudná az ember, mi fog történni.”
Anne L. Green РEltitkolt m̼lt

A megbánás olyan, mint egy gonosz vadállat, ami mélyen a húsodba ereszti a karmait, és sót szór a sebeidre, amelyek már kezdenek begyógyulni.”
Rebecca Donovan – What if.- Mi lenne, ha…
Néhányszor jó nagyokat bÅ‘gtem, de most már leginkább csak üresnek érzem magam. Mintha sebészileg lenne eltávolítva belÅ‘lem az, amitÅ‘l érzeni, fájni, nevetni és szeretni tudok. Kiürültem, mint egy üres kagylóhéj.”

Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó


Mindannyian cipelünk fájó dolgokat, és mindenkinek a magáé tűnik a legnehezebbnek… Az élet már csak ilyen. De nézd a dolgok jó oldalát! Valami csoda folytán ugyanoda sodródtunk, így van kivel megbeszélni a kétségeinket és a félelmeinket.
A.O. Esther – Frigg rokája 1.

Egy álmot évekig kovácsolhatsz, hogy aztán egy pillanat alatt szilánkokra törjön.
Mary E. Pearson – Az árulás csókja
„A második eséllyel az a helyzet … hogy mindig úgy megyünk bele, hogy feltételezzük, hogy jobban leszünk utána, miközben tíz esetbÅ‘l kilencszer a dolgok rosszabbra fordulnak, mielÅ‘tt megjavulnának. Ha adsz neki még egy esélyt, attól nem leszel jobban. Fájdalmas lesz, nehéz is, de végül a dolgok megoldódnak…”
Rachel Van Dyken: Egyetlen méreg 

„A túlélÅ‘knek ajánlom ezt a könyvet. Semmi sincs veszve. Tudtok még szeretni, és szerethetnek benneteket, hiába érzitek most úgy, hogy végtelenül kegyetlen ez a világ. Még ha fuldokoltok, és magatok alatt vagytok is, sosem lesz késÅ‘, hogy belekapaszkodjatok valakibe, aki majd újra megtanít lélegezni.”

Jessica Park РL̩legezz velem



You Might Also Like

0 megjegyzés