Borsa Brown : A maffia szívében - szenvedélyesebb, bővített kiadás

14:08

A befejező részéhez értem a maffia trilógiának és sajnos búcsút kellett vennem Massimo és Suzanne felkavaró kapcsolatától, de előtte lássuk, mit tartogat számunkra az utolsó kötet.

Suzanne új élete küszöbén is harcban áll az érzéseivel. Massimo iránti szerelmét képtelen háttérbe szorítani, ezért úgy dönt, nem küzd tovább önmagával, és alárendeli testét, lelkét annak a férfinak, aki a múltban már annyi fájdalmat okozott neki. Azt reméli, hogy a megbocsáthatatlan megbocsátásával megteremtheti kettejük közös jövőjének alapjait. S talán pont annak a valakinek köszönhetik majd a boldogság újra felcsillanó lehetőségét, aki hármuk közül a leginkább oltalomra szorul…
Vajon a féktelen szenvedély elegendő ahhoz, hogy összetartsa őket? És létezhet-e happy end a maffia világában, ahol a férfiakat eskü kötelezi arra, hogy betartsák a szervezet törvényeit, s ahol bárkiből válhat barát, de ellenség is?
BORSA BROWN trilógiájának befejező részéből nemcsak az derül ki, hogy van-e végzetesebb dolog az életben a vágynál és a szerelemnél, hanem az is, hogy ennek érdekében képes-e az ember békét kötni saját magával.
Idézetek:
„A szicíliai férfiak jól tudják, hogy nő nélkül senkik.”


– Végigcsináltál valamit, amit én talán nem tudtam volna végigcsinálni. Erős vagyok, Suzanne, de a lelkem ereje te vagy, attól a naptól kezdve. Érted élek, és Bibianáért. És ezt el akarom mondani neked minden nap!”
„(...) olyan oldalát mutatja meg, amitől újra beleszeretek. Igen Újra és újra. A fékezhetetlen vadállat lágyságába, amit ritkán, de képes elővenni. Az emberi gesztusaiba, amelyek megmutatják, hogy ő is volt gyerek, és hogy neki is vannak kételyei, fájdalmai.”
„Hálás vagyok neked mindenért. Azért, hogy erre a világra születtél. Azért, hogy hagytad, hogy megtaláljalak. Azért, hogy elszöktél, és visszajöttél. Hogy most itt vagy velem, és a mi közös gyermekünket táplálod a testeddel, és életet adsz neki. Hálás vagyok azért az érzésért, amit érezhetek irántad. És te viszonzod.”
„A szerelem olyan dolog, ami két embert a testüknek és lelküknek minden pontján összeköt.”

Az utolsó részekkel mindig az a baj, hogy fel kell készülnöd az elválásra, mert nem lesz több folytatás, már csak a gondolataidban fűzheted tovább az eseményeket. A maffia trilógia egy olyan történet, melyből soha nincs olyan, hogy elég, de A maffia szívében résszel eljött az utolsó felvonása Massimo és Suzanne szerelmének. Ez a rész talán a legérzelmesebb, de sok tekintetben azonban más is, mint az előző két kötet. A Suzanne és Massimo közötti harcok és szenvedély új fordulatot vesz, sokkal mélyebbé és érzelmesebbé válik, mint eddig valaha. Bár továbbra is részesei lehetünk kettőjük csatározásinak és veszekedéseiknek, de a hevességük egyértelműen csökken és sokkal inkább a kettőjük között húzódó szerelmén beteljesedésnek lehetünk részesei.

Suzanne talán felnőtt a szerephez, amit Massimo mellett be kell tölteni és bár nem tagadhatja meg személyiségét, sok tekintetben változtatják meg őt is az bekövetkezett események, lassacskán rájön, hogy nagyon sokat veszíthet és az örökös lázadásával csak romba dönti, mindazt, ami fontos számára és mindazt, amit eddig felépíthet. Massimo továbbra is az az ellenállhatatlan férfi karakter, aki bűvöletbe ejt minket és akinek talán végre megbocsátjuk az agresszív és uralkodó hajlamot. Ebben a történetben neki sem lesz könnyű, hiszen két feladattal is meg kell birkózni, ugyanis már két családban kell helyt állnia.

A befejező rész egyértelműen kerek egésszé varázsolja, azt a viharos, érzelmekkel fűszerezett történetet, amit megismerhetek az olvasók. A maffia sorozat emellett egyértelműen megmutatja számunkra, hogy a szerelem nem ismer határokat, de azt is megtapasztalhatjuk, hogy nem csak a rózsaszín köd létezik egy kapcsolatban és vannak olyan hagyományok, melyen egy szerelem sem tud változtatni. Az írónőnk nem utolsó sorban sikerült egy olyan történet létrehoznia, mellyel több ezer olvasó szívébe lopta be magát. Massimo és Suzanne viharos, mindent felforgató szerelemük történetével, mely egyszerre játszik az érzelmekkel, szenvedélyekkel és veszélyekkel. Bár sajnos folytatás nem ígérkezik, ezért párszor még újra fogom olvasni a sorozatot.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan lehetséges együtt élni a Maffia egyik tagjával, milyen az élet, amelyben mindig csak második lehetsz. Mennyit képes elviselni a szerelem. Hol az a pont, ami mindent megváltoztat. Egy fantasztikus, érzelmes, veszélyes és magával ragadó történet, egy magyar írónő tollából. Hidd el, ha egyszer a Maffia bűvöletébe kerülsz, te se menekülhetsz!

Értékelésem:

You Might Also Like

0 megjegyzés