Carrie Cooper : Ügynök tűsarkúban

14:13

A Szemtanú izgalmai után, te is követelni fogod a folytatást. Carrie Cooper zseniálisan szövi a romantikus és krimi szálakat és éreztem, hogy Lili történetének folytatásai is ugyanilyen lesz.


Kiadó: Álomgyár Kiadó
Oldalak száma: 604
Kiadás éve: 2017
www.alomgyar.com/

Lili ​Green megtapasztalta, hogy a sors egy váratlan fordulattal milyen könnyen a feje tetejére állíthatja az életét. A felkavaró kalandok után örömmel veti bele magát az erőszaktól és gengszterektől mentes, békés hétköznapokba. A nyugalom azonban nem tart sokáig: ezúttal Lili maga ugrik fejest egy FBI-akcióba, hogy segítsen megmenteni egy barátja életét. A megbízás nem mindennapi kihívások elé állítja: az éjszakai bárok erotikával túlfűtött világában kell elvegyülnie, majd a nyomok egy elit klub rejtett drogüzletéig vezetnek. A kezdetben sem egyszerű ügy egyre veszélyesebbé válik, és Lili – híven önmagához – pillanatok alatt ismét az események sűrűjében találja magát, az érzelmei pedig csak tovább csomózzák az amúgy is szövevényes szálakat.
Képes lesz Lili a tapasztalataira és az ösztöneire támaszkodva megállni a helyét egy olyan ügyben, amelynek sikerén egy jóbarátja élete múlik? Vajon a váratlan kalanddal a sors a szerelmesek pártjára áll, vagy végleg elszakítja őket egymástól?
Az Ügynök tűsarkúban a nagysikerű Lili Green-sorozat második epizódja, amely önálló regényként is letehetetlen olvasmány, tele izgalommal, fordulattal és szenvedéllyel. A sorozat első részéért (A szemtanú) Aranykönyv díjra jelölt Carrie Cooper ismét különleges kalandot ígér a romantikus krimik kedvelőinek.

 Idézetek:
[…] Elég komoly dolgok zajlanak a háttérben, és ahogy téged ismerlek, pillanatok alatt bele fogsz mászni a közepébe.”

„– Még jó, hogy anno a pincében azt mondta, hogy ha lehet, kerülöd a veszélyes helyzeteket. Ám ahogy ezt látom ennek pont az ellenkezője igaz, mert ha éppen nem leselkedik rád semmilyen veszély, hát fejest ugrasz a hozzád legközelebb állóba.„

„A boldogságtól folyamatosan mosolygó arcát és a felejthetetlen együttléttől még mindig bizsergő testét némiképp vissza kellett rendeznie nyugalmi állapotba. Alig hitte el, hogy az élet ismét úgy fonta a sorsukat, hogy keresztezték egymás útját.”

Hiába érzem magam félembernek nélküled, azzal, hogy mindig el kell engedjelek, minden alkalommal többet viszel magaddal belőlem, és ha így folytatom, nem marad belőlem semmi.”

„– Azt hittem már nem jössz – suttogta boldog mosollyal. 
– Itt vagyok – felelte a férfi, és még jobban magához húzta a lányt.”

 
Az Ügynök tűsarkúban Lili egy újabb izgalmas kalandját mutatja be, ahol most nagyobb szerepet kapnak az érzelmek és érzések. A 600 oldalas könyv egyetlen oldalán sem fogsz unatkozni, hiszen Lili újra belekeveredik a bajba és hozzá híven kalandok, veszélyek övezik az útját. Azt már korábban is megismerhettük, hogy az írónő zseniálisan szövögeti az eseményeket, ez ebben a regényben sem lesz máshogy, a szerethető karakterei pedig újra visszatérnek, az olvasók nagy örömére. 

Az előző rész megdöbbentő befejezése után visszakaptuk az ellenállhatatlan rosszfiúnkat Nikoszt, akiről már kiderült, hogy nem is igazán az a személy, akire mi számítottunk. A szintén ügynökként tevékenykedő férfi, pedig mérhetetlenül elrabolta a mi kis Lilink szívét. A kettőjük között kibontakozó érzelmek és érzések varázsolják a történetet izgalmasabbá és mélyebbé. Imádtam kettőjüket és a szerelmet, ami kialakult közöttük. Semmi hivalkodás, csak szívet melengető pillantások, forró csókok és érintések és ellenállhatatlan vágy, ami kettőjük között húzódik. Apró utalások, homályos képek varázsolnak a történetben. Ez a kapcsolat tele van magasságokkal és mélységekkel. Együtt élhetjük meg Lilivel a felhőtlen boldogság és a mély szomorúság minden pillanatát. Mielőtt valaki azonban aggódni kezdene, hogy átmegyünk romantikus regénybe, megnyugtatom őket az izgalmak továbbra sem maradnak el.

John Fuller megjelenésével Lili ugyanis újabb kockázatos küldetésbe kezd, hogy megmentse a legjobb barátját. Az öntudatos és makacs főhősnőnk pedig újra megmutatja a rosszfiúknak, hogy őt igenis kemény fából faragták. Éles esze és erejének köszönhetően mindig képes a legváratlanabb bajból is kikeverednie, főleg, ha egy olyan férfi, mint Nikosz mindig rajta tartja a szemét. Az érzelmi hullámvasút mellett a múlt egy darabja is előkerül és újra egy kegyetlen és örült karmai között találja magát Lili. A kérdés van-e ereje a végsőkig harcolni? Drogok, alvilág, pénzmosás és számtalan izgalmat és fordulatot ígérő kaland vár a szereplőinkre. A befejezés pedig újra szívszorító és fordulatokban bővelkedő, de az összetört lány végre megkapja azt, amire annyira vágyik. 

Akció, szerelem, humor és váratlan fordulatok. Újra egy zseniális romantikus krimit sikerült alkotni az írónőnek, mely az előző részt is felül múlta. Lilit ismerve pedig biztosak lehetünk, hogy újabb kalandok részesei lehetünk még.



Értékelésem:

You Might Also Like

1 megjegyzés